Kom igång

Varför ska du börja med reselling?

Utöver det uppenbara att tjäna extra pengar så är reselling väldigt flexibelt. Du gör det precis när du känner för det, när du har tid och när det passar dig. Detta gör att det passar i princip vem som helst.

För många är detta en väldigt rolig hobby och kommer kännas som att du kan skapa pengar ur tomma intet. Och för väldigt många resellers så är det även en väldig kick att hitta något som dom vet är undervärderat, som de kan tio-, tjugo- eller trettio-dubbla den initiala investeringen. I unika fall ännu mer.

Det är absolut en färdighet och ett öga för möjligheter som du utvecklar och något att vara väldigt stolt över. Inte bara för att du tjänar pengar på det, utan för att du hjälper till att motverka den negativa aspekten av det konsumtionssamhälle vi lever i idag. Dom prylarna du hittar i second hand-butiker är sådana som någon annan inte ser värde i. Du vet (i alla fall efter att du lärt dig våran process) att så inte är fallet för alla prylar.

Vad du kommer att lära dig!

Detta är vad VI kan hjälpa DIG med

Läs gärna våran första introduktionsartikel för att få en bättre överblick av hela processen.

När du lärt dig processen och tillämpar den regelbundet kommer du med stor sannolikhet att tjäna extra pengar varje månad. En välkommen bonus är ofta att man tömt garderoben, utvecklat en ny talang och i vissa fall även fått en ny hobby. En hobby som dessutom betalar dig istället för kostar dig!

Hur mycket kan man tjäna på reselling?

Som nybakad reseller ses det som normalt med en vinst (efter inköpspris och Traderas provision) om några hundralappar per månad. Allt eftersom du lägger ut fler annonser och ju bättre du blir på att hitta bra prylar desto mer kommer vinsten att öka.

Som en erfaren reseller som besöker secondhand butiker en dag i veckan bör du sikta på att ligga på mellan 3-5000 kr i månaden (efter inköpspris och Traderas provision). Lägger du mer tid och energi än så så finns det självklart möjlighet till mer.

Vad är haken?

Om du tycker att detta låter för bra för att vara sant eller undrar vad haken med reselling är så är det väldigt enkelt förklarat. Som med det mesta i livet så finns det inga gratisluncher och inga egentliga genvägar till att bli bra på något. Det krävs en insats i tid och energi samt en investering i dom sakerna du köper. Precis som när du lärde dig cykla för första gång och ramlade omkull, gång efter gång, så kommer du gå på nitar även inom detta.

Våran mission är att hjälpa dig komma närmare resultatet av en erfaren reseller, snabbare än om du hade lärt dig allt detta på egen hand. Vi vill spara dig tid och energi!

Detta anser vi är något positivt då dom som inte orkar lära sig faller undan och lämnar mer av lyckan till dig. Precis som cykling så är även detta något som tillslut kommer sätta sig och bli en del av dig. Något du kan plocka upp och använda när du känner för det, när du har tid eller när du behöver ett extra tillskott av pengar av något anledning.

Så frågan är, vad är din anledning? Vad vill du uppnå med den här metoden? Vad är du villig att lägga ned för tid och resuser för att bli bra på detta? Klicka här för att komma till våran överblicksartikel av hela reselling-processen.

Siffrorna på vad du kan tjäna är uppskattningar baserat på observationer av andra resellers och egna erfarenheter. Vad just du kommer tjäna är något som såklart kommer bero på en kombination av olika faktorer; som tid du lägger ner, marknadens intresse av det du säljer, hur bra du gör din research innan köp. Vi kan som du säkert förstår inte ta personligt ansvar för dina handlingar eller dina resultat av den här metoden. Mer om detta kan du läsa i våran integritetspolicy.

Vi hör väldigt gärna från dig om du saknar någon resurs i din jakt på lyckan på Tradera. Tveka inte att kontakta oss via vårat kontaktformulär som du finner här. Det kan vara allt ifrån att du saknar någon artikel eller tycker att vi bör förklara något som vi skrivit om på ett bättre sätt. Eller någon helt ny idé vi inte tänkt på.
Så tveka absolut inte att höra av dig om så är fallet.
Vi på SwedishReseller.se önskar dig en fortsatt trevlig dag, var du än är!